Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2016 | 4193 vizualizari

COMENTARII (14)

Andra_Constantinescu 1

16.11.2016, 20:46

Cred ca e tare bun!

CameliaR 1

16.11.2016, 20:46

Interesanta reteta!

Bunica 1

16.11.2016, 20:54

Interesantă combinție!

Constelatialeu 1

16.11.2016, 20:57

Uite-l si pe Gugu, ma buucr sa te cunosc....nu esti fursec, nu-i asa?

Panacris 1

16.11.2016, 20:59

Clemeeee, încă n-am ajuns la fursecuri Urmeazăăăăăă )

Rahela Velicu 1

16.11.2016, 21:13

Nadyne 1

16.11.2016, 21:32

Cred ca-i tare bun!

MotanLaOale 1

16.11.2016, 22:33

bun bun

mirela0911 1

17.11.2016, 10:40

Ce bun trebuie sa fi fost!

Ksenya 1

17.11.2016, 15:21

arata tare bine!

Bya Ralu 1

17.11.2016, 15:34

delicios

Criss 1

18.11.2016, 05:20

dantes 1

18.11.2016, 06:33

Super!

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:29

ce combinatie delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu ciuperci si ceapa verde