As vrea sa va arat o combiantie de texturi si arome foarte buna! Rezultanta lor are un gust minunat daca se mananca impreuna.
Grisine:
Se dizolva drojdia cu zaharul. Faina se cerne si se framanta cu toate ingredientele un aluat( trebuie framantat cam 10 minute, pana devine un aluat elastic). Se lasa la caldura aproximativ o ora.
Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Se pregatesc niste tavi cu hartie sau hartie cerata. Aluatul se intinde si se taie fasii de aproximativ 2 cm latime si 0,5 cm inaltime. Lungimea se lasa dupa gustul fiecaruia, desi arata f bine sa fie lungi. Se coc 15 minute, in mai multe ture. Ies cam 9 tavi din ingredientele acestea.
Crema de morcovi:
Se fierb morcovii in putina apa sau si mai bine, se coc in cuptor pana sunt moi. Se maruntesc cu blenderul impreuna cu celelalte ingrediente
Sosul de branza:
Se amesteca toate ingredientele in blender pana cand rezulta un sos moale si omogen.