Gratin de cartofi cu chorizo și Morbier

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 7 Dec 2015 | 3242 vizualizari

COMENTARII (10)

CameliaR 1

07.12.2015, 10:24

Ce bine arata! Tare mult mi-a dorii sa mananc si eu o portie.

-Licurici- 1

07.12.2015, 10:33

mmmm

Gherca Daniela 1

07.12.2015, 10:49

tare bun!

diaconta 1

07.12.2015, 11:27

Ooooooo asta mi-ar placea maxim

MotanLaOale 1

07.12.2015, 11:46

bun bun
Vezi la descrierea branzei ca nu poate sa aiba 5-8 gr. la 30-40 cm diametru

anca_rm 1

07.12.2015, 13:05

asta e o bunatate

Micutza Luana 1

07.12.2015, 13:20

biiig like combinatia X:

Catalina L 1

07.12.2015, 13:57

merci Motane, am modificat, nu remarcasem - asa scrie in wikipedia romaneasca

miki_a 1

07.12.2015, 14:35

Ce bunatate ai pregatit!

dantes 1

08.12.2015, 11:05

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti