Gratarul de 1 Mai

de Brindusa in Porc, 3 Mai 2010 | 4206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc /pui dupa cum iti place (cam 1 kg)
  • Marinada
  • 5 linguri sos soia
  • sucul de la o portocala
  • coaja si sucul de la o lamaie
  • 4 catei de usturoi zdrobiti putin
  • 1 ardei iute rosu uscat taiat in 4 (sau praf de chilli)
  • vin rosu cat sa cuprinda carnea
  • cateva fire de patrunjel si oregano, sau alte verdeturi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratarul de 1 Mai:

Pune intr-un castron nu prea mare (cat sa cuprinda carnea) toate ingredientele marinadei (fara vin) Amesteca. Adauga carnea si amestec-o bine. Pune vin cat sa acopere carnea. Acopera castronul si lasa minim 4 ore, cel mai bine peste noapte.

Pune carnea pe gratar avand grija sa o scurgi putin inainte. Ai grija sa nu se arda.

Serveste cu cartofi natur sau piure si o salata de macris cu baby spanac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratarul de 1 Mai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.05.2010, 20:13

am facut si noi mititei dar acasa si i-am facut pe gril din ala cu abur pe aragaz...au fost minunati

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 20:15

Brandusa, se pare ca ne urmarim una pe cealalta

Brindusa 1

03.05.2010, 23:19

Susu, care Gil mai? Ca eu nu stiu de el.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc