Gratar din carne de porc ,pui si ciuperci

de mamaieelena in Mancaruri cu carne, 24 Iun 2012 | 4933 vizualizari

 

Cantitatile sunt mai mari deoarece am am avut un sarbatorit in familie

 

INGREDIENTE

  • 2kg ceafa de porc
  • 1,5 kg piept de porc
  • 9 pulpe de pui
  • 1/2 ciuperci
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din carne de porc ,pui si ciuperci:

Carnea spalata si tamponata cu hartie de bucatarie se portioneaza ca pentru gratar la 2-2,1/2cm grosimea.Pulpele de pui le-am dezosat ca sa se patrunda mai usor si mai repede.Toate acestea le-am asezonat dupa cum urmeaza;ceafa de porc am dat cu sare,piper si cimbru,pieptul de porc am dat cu sare,piper si boia,pulpele de pui am lasat doar sare si piper la fel si ciupercile.Peste toate acestea le-am pus ulei si l-am amestecat bine ca fiecare bucata sa fie unsa bine.Gratarul pregatit dinainte cu jar din destul de catre specialist(sotul)au trecut la partea cea mai putin placuta sa stai in bataia fumului dar rezultatul a fost deosebit asa ca a meritat.

TIPS-URI

1

Pentru ca guguluful a fost pentru ziua de ieri nu am putut sa-l pregatesc la gata pentru poza dar acum am putut posta fotografia doar la aceasta reteta sa puteti vedea si poza de final cum am servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din carne de porc ,pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

BuburuzaBubu 1

24.06.2012, 15:23

buuun

mamaieelena 1

24.06.2012, 15:57

multumesc medi

mamaieelena 1

24.06.2012, 15:57

Buburuza multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigărui de pui la grătar