Gomboți cu prune

de alilianaa in Dulciuri, 4 Ian 2015 | 3626 vizualizari

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

04.01.2015, 12:49

acuma vin la tine,imi dai adresa?

dantes 1

04.01.2015, 12:58

Bune tare!

Ina 1

04.01.2015, 13:05

Ela68 1

04.01.2015, 13:32

preferatele mele !

gabrielasfechis 1

04.01.2015, 14:00

untul topit sau moale?

gabrielasfechis 1

04.01.2015, 14:03

e ok ca mi-am dat seama si singura

MotanLaOale 1

04.01.2015, 14:57

alilianaa 1

04.01.2015, 15:14

Roxana, cu drag!

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Ina

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Ela, multumesc

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Gabriela

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Vladimir, multumesc

Constelatialeu 1

04.01.2015, 15:50

Vreau,asa vreo 20 pentru inceput...asta daca a mai lasat ceva..stiu eu cine...

alilianaa 1

04.01.2015, 16:18

Cleme si 30...cand se vor mai face prune...a fost prajitura de sezon postata dupa cum are omu' timp... de maine, mai rarut pe aci..

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:41

bun bun

marcela1979 1

05.01.2015, 20:05

alilianaa 1

05.01.2015, 20:09

Bya, Marcela

mirela0911 1

08.01.2015, 14:11

Tare buni!

alilianaa 1

08.01.2015, 18:38

Mirela

shukly 1

26.01.2015, 16:47

cantitatea de faina trebuie sa fie mult mai mare, altfel o sa rezulte un pireu care nu poate fi modelat. sau cartofii trebuie sa fie foarte mici. In functie de cati cartofi pui, adaugi faina in asa fel incat sa iti rezulte un aluat destul de tare incat sa il poti face bilute (cu pruna inauntru) si sa nu iti ramana lipit de maini.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Galuste cu prune- gomboti, knedle