Gogosele pentru "zupa"

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2010 | 3587 vizualizari

COMENTARII (14)

ionix 1

19.10.2010, 17:11

misto

ionela2682 1

19.10.2010, 17:17

Uite de asta nu stiam!

lia maria 1

19.10.2010, 17:29

super taream sa incerc si eu

adasev12 1

19.10.2010, 17:33

interesant...ce buna ar fi o supa de chimen....n-am mai mancat de cand eram acasa la mama

ela 1

19.10.2010, 18:16

ce gogosele....

Corinuta 1

19.10.2010, 18:30

Mersi,Ionix

Corinuta 1

19.10.2010, 18:34

Ionela, nici eu, dar invatam ceva in fiecare zi

Corinuta 1

19.10.2010, 18:35

Liamersi

Corinuta 1

19.10.2010, 18:36

Ada, eu n-am mancat niciodata, pana acu'

Corinuta 1

19.10.2010, 18:36

Ela, sa inteleg ca nu-ti plac?

kamy 1

19.10.2010, 20:05

interesante

Corinuta 1

20.10.2010, 22:58

Kamy

nadina73 1

21.10.2010, 17:13

si asta la favo

Corinuta 1

21.10.2010, 18:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza