Cernem faina intr-un lighenas,iar in mijloc formama ca un cuib unde adaugam laptele cald,drojdia,untul,ouale,mierea si sarea si amestecam,framantam pana ce obtinem un aluat nelipicios,daca e nevoie mai adaugam faina.
Dupa ce aluatul este gata il acoperim cu un prosop si-l lasam sa creasca.
Cand aluatul a crescut suficient luam portiuni mici si intindem pe masa de lucru iar cu o forma taiem (eu am avut forme micute de fursecuri).O data taiate gogoselele,am pus tigaia cu ulei pe foc si am lasat sa se incinga bine,intre timp au mai crescut si gogoselele pe masa.
Cand uleiul a fost bine incins putem adauga gogoselele,le intoarcem pe o parte si pe alata dupa care le scoatem pe un prosop de hartie pt a se scurge uleiul.
Le asezam pe o alta farfurie si cu strecuratoarea pudram zahar farin...le pute-ti lasa si fara zahar,dar baiatul meu a vrut" zacar pufos"
Sunt destul de dulci de la miere...ce sa va mai zic...pofta buna!!!