Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Am promis că mă cuminţesc în privinţa dulciurilor până la Crăciun,dar cum mai aveam ceva mascarpone şi mama a vrut nişte gogoşi,am facut o porţtie mică de gogoşele.Mi-au plăcut mult,au avut o textură interesantă,ceva între gogoş clasice şi papanaşi.
Crema mascarpone am mixat-o cu zaharul,am adaugat ouale,aromele si la final faina amestecata cu sarea si praful de copt.
Cantitatea de faina este aproximativa,puneti atat cat e necesar pentru a obtine un aluat omogen din care sa puteti face gogoselele.
Am pus coca la frigider jumatate de ora.
Dupa acest timp,am facut gogosele si le-am prajit în ulei încins pe ambele parti.
Va fi nevoie de o cantitate mai mare de ulei pentru a se praji bine.
Le-am scos pe un servetel absorbant,apoi le-am servit cu frisca.
Simplu,rapid si bun!!!!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult