Gogosele cu iaurt

de ionela2682 in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 5325 vizualizari

 

Nu demult am primit o reteta de Gogosi cu iaurt...nu prea mi se parea mie ok acea reteta asa ca am mai adaugat eu de la mine...si au iesit niste gogosele tare bune ...care spre surprinderea mea nu erau imbibate cu ulei!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana iaurt
  • 5 lg zahar
  • razatura de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu iaurt:

-mixam bine toate ingredientele de mai sus

-lasam cam 15 min sa se odihneasca

-punem intr-o cratita/tigaie  ulei si -l lasam sa se incinga

-in uleiul bine incins (acum este cazul sa micsorati flacara de la aragaz )turnam  cu ajutorul unei linguri mici gramajoare de aluat

-prajim pe ambele parti pana capata o culoare frumoasa

-le scoatem pe un servet absorbant iar cand s-au racorit putin se pudreaza si se servesc!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

08.08.2011, 08:33

bune bune

DIANA B 1

10.08.2011, 10:46

........................ si mie de ce nu-mi ies ? raman pleostite , dar la gust sunt bune

ionela2682 1

10.08.2011, 16:11

Cum sa nu-ti iasa..daca ai adaugat tot ce trebuie...! la mine se umflau imediat ce le intorceam in tigaie...!!!credeam initial ca vor ramane crude in interior..dar au iesit foarte pufoase!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort diplomat cu compot de piersici- reteta nr. 400