Gogosari umpluti (de post)

de DanaModog in Mancaruri de post, 17 Dec 2014 | 4888 vizualizari

 

Cand nu sti ce sa faci cu ce ai in frigider improvizezi.

 

INGREDIENTE

  • 4 gogosari
  • O punguta de cus-cus
  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci
  • Jumatate de morcov razalit
  • Ulei
  • 200 ml bulion
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti (de post):

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei, cand devine aurie se pun ciupercutele taiate cubulete si morcovul si se lasa la prajit dupa care se pune cus-cusu si mirodeniile. Eu am lasat la prajit pana cand cus-cusul a devenit auriu.

Am umplut gogosari si le-am pus capacelele inapoi si i-am introdus in oala cu apa si sare.

Dupa 45 de minute am adaugat bulion si am mai lasat in 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti (de post)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti