Gogosari umpluti cu struguri

de Oana in Muraturi, 12 Sep 2009 | 47662 vizualizari

 

Strugurii si merele murate sunt senzationale, au un gust deosebit de aromat!

 

INGREDIENTE

  • 6 gogosari
  • un strugure mare alb
  • un strugure mare rosu, cu boabe mari
  • 2 radacini de hrean
  • frunze de telina
  • 2 mere
       Saramura:
  • 1/2 l otet
  • 2,5 l apa
  • 3 lg sare grunjoasa6 lg zahar
  • o lg boabe mustar
  • o lg boabe piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu struguri:

Se scot cotoarele de la gogosari, se spala bine si se curata de seminte si nervuri. Se lasa apoi la scurs. Strugurii se spala. Se umplu gogosarii cu boabele de struguri, apoi se pune cate un capacel din rondele de mar.

Se aseaza gogosarii intr-un borcan mare, pe frunze de telina. Printre ei se pun betisoare de hrean curatat si spalat. Se prepara solutia din ingredientele de mai sus si se toarna fierbinte in borcan. Se fierbe apoi borcanul la bain-marie jumatate de ora. Se lasa sa se raceasca in apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

BlackFox 1

19.09.2010, 13:15

6 GOGOSARI SAU 6 KG DE GOGOSARI??????

Bunica 1

19.09.2010, 14:10

ingredientele oanei sint per borcan la cantitatile de gogosar/struguri

Bunica 1

19.09.2010, 14:11

blackfox, e importanta saramura ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati la rece