Gogoşari umpluţi cu carne

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 22 Sep 2012 | 3468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocată amestec
  • 8 - 10 gogoşari
  • 150 g orez
  • mărar
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • pastă de tomate
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşari umpluţi cu carne:

Carnea se amestecă cu ceapa tocată mărunt, cu orezul spălat şi bine scurs, cu sare, piper şi mărar.

Gogoşarii se curăţă de seminţe , se spală şi se lasă la scurs.

Se umplu cu carnea preparată şi apoi se pun într-un vas cu apă cât să îi acopere. Se dau la cuptor şi se mai adaugă apă sau supă daca mai scade până cand sunt aproape gata, apoi se poate adăuga şi pasta de tomate, sare şi piper după gust. Se mai lasă să scadă sosul şi sunt buni de servit cu smântână sau iaurt.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşari umpluţi cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:38

_Alina_ 1

24.09.2012, 08:13

ce minunatie!

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:56

mai buni decat ardeii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor