Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 6119 vizualizari

COMENTARII (46)

Gherca Daniela 1

26.10.2014, 21:23

Arata foarte bine!

Aurelia 07_07 1

26.10.2014, 22:00

deyutzky 1

26.10.2014, 23:45

yummm cred ca's nemaipomeniti

dantes 1

27.10.2014, 07:18

Super!

simona72 1

27.10.2014, 07:47

Alta reteta care sigur va fi probata! Supeeer bun!!

babi5 1

27.10.2014, 10:05

Ligia Bxl 1

27.10.2014, 10:43

ce bine arata

Panacris 1

27.10.2014, 11:16

elucubratiiculinare 1

28.10.2014, 08:46

o idee minunata

Rocsi 1

30.10.2014, 21:34

Crina

Rocsi 1

30.10.2014, 21:34

Multumesc Daniela

Rocsi 1

30.10.2014, 21:35

Aurelia

Rocsi 1

30.10.2014, 21:35

Dey, au iesit super

Rocsi 1

30.10.2014, 21:35

Dantes multumesc.

Rocsi 1

30.10.2014, 21:35

Simona ce ma bucur ca iti plac

Rocsi 1

30.10.2014, 21:36

Babi

Rocsi 1

30.10.2014, 21:36

Multumesc Ligia

Rocsi 1

30.10.2014, 21:36

Cris

Rocsi 1

30.10.2014, 21:36

Multumesc mult Elucu

reisnaor_2006 1

04.11.2014, 20:16

foarte buni

Rocsi 1

04.11.2014, 20:55

Multumesc Roxana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec multicolor