Gnocchi cu sos de rosii

de Laly in Paste, 9 Iul 2010 | 5663 vizualizari

 

Ceva bun,rapid si foarte satios.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga gnocchi de cartofi
  • 500 gr rosii
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de rosii:

Se pune o oala cu apa pe foc.Cand incepe sa fiarba in clocot se adauga un praf de sare si 1 lingura de ulei(pentru a nu se lipi).Se adauga gnocchi si se lasa sa fiarba pana se ridica la suprafata.

Si pentru ca este vara am folosit rosii proaspete.Rosiile se oparesc putin,apoi le curatam de pielite.Le mixam la robot,pana devin suc.

Intr-o tigaie se pune uleiul si usturoiul zdrobit.Se lasa sa se rumenaesca un pic,apoi se scoate si se aduga ceapa tocata marunt.Se tine pe foc pana devine sticloasa,apoi se adauga rosiile.

Se adauga sare,busuioc si zaharul.Se fierbe sosul pana scade si devine ca o pasta.

Se adauga gnocci peste sos si se mai lasa 2-3 minute.Se servesc atat calde cat si reci.Se poate rade cascaval sau mozarella deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

janet 1

10.07.2010, 14:15

Ce -i cu sos......imi place!Si paste si chiftele si carne........super!

nadina73 1

11.07.2010, 18:38

si eu vin stiu ca mai ai pt mine cav macar vorba lui mihael63 macar sa ster cu o coaj de paine in cratita

elena1988 1

24.02.2011, 09:59

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu " petale" de salam picant