GNOCCHI cu macrou si masline

de ANCA in Paste, 17 Iul 2009 | 5390 vizualizari

 

Inca o reteta bucatarita pe loc, la inspiratia de moment, care a iesit deliciosa:))

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste gnocchi
  • 2 macrouri
  • 200 g masline
  • o ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • o cutie de rosii cubulete sau cateva rosii proaspete+o lingura pasta de rosii
  • cimbru, rosmarin, sare, piper, condimente pentru peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GNOCCHI cu macrou si masline:

Pestii se condimenteaza dupa gust si se frig pe gratar, apoi se dezoseaza si se desfac bucatele.

Pastele se fierb conform timpului mentionat pe cutie.

Sosul: Ceapa taiata fin se caleste usor in putin ulei de masline, apoi se pun rosiile, un pahar cu apa si pasta de rosii, ca sa devina mai consistent...se fierbe cca 5 minute, apoi se condimenteaza, se adauga usturoiul maruntit, cimbrul si rosmarinul...se mai lasa la foc mic alte cateva minute si gata sosul.

Intr-un bol se pun pastele si se adausa pestele, sosul si maslinele, apoi se amesteca usor sa nu zdrobim gnocchi.

Enjoy:)...alaturi de un vin alb sec!

Daca ti-a placut reteta noastra "GNOCCHI cu macrou si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras 1

18.07.2009, 00:35

yupyyyyyyyyyyy, a revenit Ancutza

ANCA 1

18.07.2009, 09:49

stau prost cu timpul..dar mai arunc cate un ochi pe la voi!

Oana 1

19.07.2009, 19:40

Si mie mi-e dor de Ancutaaaa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sacchettini al radicchio