Gingerata

de Gherca Daniela in Bauturi, 12 Mai 2014 | 3366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O radacina de ghimbir (aprox. cca 3 degete)
  • 1 lamaie si jumatate
  • miere - cca 3 linguri
  • 1 litru de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gingerata:

Curatam ghimbirul de coaja, il punem in blender, peste adaugam si zeama de lamaie, mierea si pe urma apa. Blendam pana la omogenizare. Am turnat intr-o sticla si l-am lasat cateva ore, dupa care l-am strecurat si l-am bagat la frigider. 

Usor de facut si foarte bun!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gingerata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bunica 1

12.05.2014, 20:27

Minunat!Eu beau ceai de ghimbir,dar asta nu mi-a trecut prin cap sa fac

Rocsi 1

12.05.2014, 21:11

alilianaa 1

12.05.2014, 21:50

interesant..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Limonada