Ghiveci de legume cu piept de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 14 Aug 2010 | 10432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • o mana fasole verde
  • 2-3 linguri de orez
  • 2-3 rosii
  • usturoi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • o telina mica
  • patrunjel
  • un dovlecel
  • marar
  • sare
  • piper
  • un piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu piept de pui:

Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in putina apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie.
Spalam legumele, le curatam si taiem dupa preferinte.
Dupa ce a fiert pieptul de pui, punem si legumele si orezul peste el. ( daca este prea multa apa, mai aruncam si oprim cat sa acopere legumele).
Lasam sa fiarba si legumele si orezul dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust.
Asezonam cu verdeata.
Eu am ales acest mod de a le fierbe pentru ca e mult mai sanatos si ii dau si piticului meu sa pape.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]