Ghiveci de legume

de susu in Mancaruri de post, 10 Mar 2010 | 23215 vizualizari

COMENTARII (11)

violette 1

11.03.2010, 14:08

O bunatate de mancare.... si foarte sanatoasa!

gaby_duceag 1

16.03.2010, 07:23

super sanatos!bravo

Dana Cristea - pusikmea 1

24.03.2010, 21:25

delicios

coco 1

12.04.2010, 18:14

super bun

madi_marin 1

12.04.2010, 18:50

super bun......... chiar ma gandeam zilele astea sa pun si eu de un ghiveci, ca nu am mai facut de mult si parca mi-e pofta.....

madi_marin 1

13.04.2010, 11:37

si chiar o sa fac in week-end ca garnitura pe langa un piept de pui la gratar....

claudeaux 1

28.03.2012, 10:28

ce inseamna:vinata o curat "pajama"?

susu 1

02.05.2012, 22:34

adica nu se curata toata coaja ci o dunga da una ba sa se vada frumos

diaconta 1

02.05.2012, 22:39

Susu,ce dor mi-a fost de tine

susu 1

02.05.2012, 23:07

diaconta iti multumesc dar nu mai am timp sa intru, acum vroiam sa mai vad din retete

diaconta 1

02.05.2012, 23:09

te inteleg perfect,nici eu nu prea mai am timp

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi condimentati si lipie cu usturoi