Ghimbir confiat

de mimmi in Dulciuri, 5 Noi 2011 | 15523 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

05.11.2011, 19:36

Ma', eu stiu ca ghimbirul e iute Lamuriti-ma daca gresesc
Imi place prezentarea

Bunica 1

05.11.2011, 19:44

Bucatelele de ghimbir se dau prin zahar tos sau pudra ? Este iute si aromat, , dar prin uscare devine mai putin iute si mai aromat

Ina 1

05.11.2011, 19:53

Multumesc, Bunica! Eu folosesc doar in stare de pudra, la friptura de pui

mimmi 1

05.11.2011, 20:00

Mutumesc,prajit sau pudra isi pierde din iuteala.
Ideal ar fi sa consumam cantitatea care ne satisface,la cat e de sanatos trebuie sa ne bucuram de el.Eu le folosesc iarna pe post de bomboane .
Bunica,in reteta am folosit numai zahar tos

Ina 1

05.11.2011, 20:08

Mimmi, al meu e iute rau, desi-i pudra Dar da carnii o aroma deosebita, imi place sa-l folosesc

MotanLaOale 1

05.11.2011, 20:08

diaconta 1

05.11.2011, 20:28

ce bun e si aromat

mirela0911 1

06.11.2011, 09:31

Oare ce gust o fi avand confiat? Oricum nu stiu cum e nici neconfiat
Arata bine

jolygina 1

06.11.2011, 10:16

Lau 1

06.11.2011, 12:01

arata bine

MIUTA 1

06.11.2011, 14:58

mamaieelena 1

08.11.2011, 09:02

gaby_gabytza 1

20.11.2011, 12:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat