Ghebe la borcane pentru iarna

de Rocsi in Conserve, 6 Oct 2010 | 45739 vizualizari

COMENTARII (33)

kamy 1

07.10.2010, 15:52

rocsi,ce faci cu ele?...tocanite si alea...alea iarna,sau sunt muraturieu cu ghebele fac zacusca dar inca nu am apucat

Rocsi 1

07.10.2010, 18:09

multumesc corina
anca
madi dak e dupa mine s-ar putea s afie nebuni k nu ii cunosc dar a luat mama si ea ii stie
kamy nu sunt muraturi..cand ii scot ii las la desarat mult in apa si fac tocanite,sau cu ou ca ii plac la mama,ii folosesc la sarmale de post,fac chiftele din ei (sunt delicioase chiftelele din ghebe)..km asta fac eu din ei...

vero_closca 1

08.10.2010, 14:56

rocsi imi trimiti si mie un borcan ???platesc bine! la noi in zona chiar nu se gasesc...trimit bonus o dulceata de smochine sau o coada de peste? ce zici? te prinzi?

Rocsi 1

10.10.2010, 16:15

vero iti dau fara s aimi dai nimic in schimb...stiu ca la voi nu se gasesc dar te servesc eu

sabiradu 1

27.10.2010, 21:24

Vai ce imi plac ghebeleeeeeeeeeee da de unde sa le iau >???Cred ca de la magazin

Rocsi 1

27.10.2010, 22:47

sabi eu le-am luat de pe piata...s-au facut foarte multe la noi anul acesta

Bya Ralu 1

08.10.2012, 22:26

super!ce-mi placsalvez reteta

Rocsi 1

08.10.2012, 22:33

Poza principala e facuta zilele trecute cand am pus bureti la borcane.Am pus alta ca se vede mai frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet