Gem/pasta de soc

de Bunica in Dulceata / Gem, 21 Oct 2012 | 3893 vizualizari

 

Daca-mi spunea cineva ca din fructele mici si negra ale socului poate iesi ceva atat de delicios nu credeam.Si.....m-am convins. Si cu asta cred ca am terminat de facut dulceata,gem.......

 

INGREDIENTE

  • 1l.pasta de soc
  • 750g, zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem/pasta de soc:

Pasta de soc fiind procesata se pune direct in caratita alaturi de zahar.

Se fierb pana se ingroasa putin,incat sa curga. 

Cand este gata se ia de pe foc si se pune in borcane.

Borcanele se capacesc si se pun in camara .

TIPS-URI

1

Eu pun si gemul si dulceata calde in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem/pasta de soc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bunica 1

22.10.2012, 16:58

Sim0na 1

23.10.2012, 11:12

N-am mancat niciodata, iar pana anul asta nici nu stiam ca se face asa ceva! Eu stiam ca bobitele alea sunt.. otravitoare
Dar cum se face pasta? As vrea sa incerc si eu la anu reteta..

KATHERINE 1

26.11.2012, 23:44

BUNI DRAGA,DAR PASTA CUM SE FACE???NU NE DAI RETETA,BUNI?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de sfecla rosie