Gem de merisoare

de Bunica in Conserve, 21 Oct 2012 | 5579 vizualizari

 

De la aceeasi sursa a dragei Panacris, care de altfel mi-a si dat pasta pe care o avea in plus si careia io multumesc si pe aceasta cale.Multumesc Cristina!

 

INGREDIENTE

  • 1 l pasta de merisor
  • 750 g. zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de merisoare:

Zaharul cu pasta de merisor se pun intr-o cratita de 4 l.si se pun la fiert.

Se fierb avand grija sa nu se lipeasca.

Cand s-a ingrosat putin se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.

Se pune in borcane ,se pun capacele bine infiletate .

Se pun in camara,asteptand sa fie folosite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

elucubratiiculinare 1

22.10.2012, 10:27

nu am papat niciodata, cred ca e delicios

lilik 1

22.10.2012, 15:55

Sim0na 1

23.10.2012, 11:12

Nici d-asta n-am mancat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde la borcan