Gem de măceşe

de diaconta in Dulceata / Gem, 2 Noi 2013 | 37156 vizualizari

COMENTARII (32)

laura_n 1

03.11.2013, 13:36

))))))) muaaah!

Sim0na 1

04.11.2013, 11:41

Anul trecut am mancat ptr prima oara gem de macese, facut de o ruda din Oradea. Este o bunatate!!! In zona noastra nu prea se gaseste aceasta pasta, sau n-am gasit eu (ca nici nu prea petrec mult timp prin piete..), dar la anu` cu siguranta voi cauta mai bine.

diaconta 1

04.11.2013, 12:51

Sim0,noi luam de ani de zile de la o doamna care o prepara acasa.Facem comanda si ne cheama cand e gata.Nu e nici foarte scumpa,e 6 lei litrul,la cata munca e ca s-o prepari zic ca-i foarte bine.
La piata nu stiu sa fi vazut.

d_madisor 1

05.11.2013, 08:31

Buna ziua,
visez de ceva timp la gem de macese, de unde pot achizitiona si eu aceasta pasta de macese, adica daca poti sa imi dai un indiciu, nr de telefon, multumesc anticipat.

diaconta 1

05.11.2013, 09:05

D_madisor,eu sunt din Baia Mare si cumparam de la o doamna care face pe baza de comanda.De regula ne inscriem cam prin septembrie-octombrie.Pot sa-ti las un numar de telefon,dar nu stiu daca te ajuta avand in vedere ca esti din Iasi.
Zi frumoasa

Ksenya 1

19.10.2015, 11:44

frumoasa poveste cu gust placut!

diaconta 1

19.10.2015, 14:48

Multumesc Ksenya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gogonele