Gem de capsuni

de Julie in Dulceata / Gem, 9 Iun 2010 | 9589 vizualizari

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

09.06.2010, 16:48

ce bine arata "ambalat" asa!

susu 1

09.06.2010, 17:24

Suuuuuuper frumos si explicata. Pun si eu hartie de ambalat colorata dar asa material frumos ca al tau nu am, tre sa-mi cumpar. Capsunile nu mai zic ca-mi plac si proaspete si in gem ca fac crant de la seminte iar treaba cu lasatul peste noapte n-am stiut-o. Salvez si eu reteta poate mai vine al meu cu capsuni de la tara

Julie 1

09.06.2010, 17:28

Ma bucur ca va place!
Susu, si eu tot de la tara am capsunile sunt mult mai gustoase!

Bucataras Medi 1

09.06.2010, 19:55

cat de bine arata..........5 furcu............

Julie 1

09.06.2010, 22:28

Medi, Gaby, multumesc!

Rocsi 1

10.06.2010, 21:33

toata lumea vad k face gem ...

nadina73 1

10.06.2010, 23:49

super fara cuvinte decorul5 furcu

Julie 1

11.06.2010, 09:36

Multumesc Nadina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de afine