Gem de caise cu ghimbir

de divainbucatarie in Dulceata / Gem, 25 Iul 2011 | 3783 vizualizari

COMENTARII (18)

Miha 1

25.07.2011, 10:24

Delicios!

LUK 1

25.07.2011, 10:29

imi place

DIANA B 1

25.07.2011, 10:38

Ce arome , Cristinaaaaaaa

Rocsi 1

25.07.2011, 10:43

bravo cristina..esti o adevarata gospodina

Dya Daniela Andrei 1

25.07.2011, 10:55

atat de deosebite prezentarile tale! iar gem servesc si eu un borcanel

mamaieelena 1

25.07.2011, 11:11

super bun

RuxyRux 1

25.07.2011, 11:20

Superb si deosebit de bun

MotanLaOale 1

25.07.2011, 11:29

Ina 1

25.07.2011, 12:10

gaby_gabytza 1

25.07.2011, 12:13

foarte reusita reteta

aziz 1

25.07.2011, 12:58

mmm delicios,eu nu pun ghimbir dar tre sa fie interesant

mihaelaM 1

25.07.2011, 15:56

Lau 1

25.07.2011, 16:28

ce bine arata

Pur_si_simplu_papa_bun 1

25.07.2011, 17:23

Interesanta combinatie!! trebuie obligatoriu sa o incerc !!

mirela0911 1

25.07.2011, 17:28

ce culoare minunata are

alinutzika 1

25.07.2011, 18:04

reusita combinatie,,,,

Mihaela11_jo 1

25.07.2011, 22:25

Un deliciu
La fav...

divainbucatarie 1

26.07.2011, 09:11

Va multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de mere