Gem de caise

de RODIMUR in Dulceata / Gem, 22 Iul 2017 | 4571 vizualizari

COMENTARII (24)

Constelatialeu 1

22.07.2017, 19:19

Delicios gemul asta si merge foarte bine in diverse prajituri..

RODIMUR 1

22.07.2017, 19:35

Așa este, Clementina! Eu am crezut că se va face pastă, dar au rămas caisele întregi...

Constelatialeu 1

22.07.2017, 20:10

Eu le-am pasat, ca il vroiam pasta si dulceata am facut dupa reteta ta, dar n-am avut starea necesara sa fac poze si sa postez si am facut si-o varianta mai migaloasa, adica m-am apucat sa le tai cubulete ( au fost mai tari)....in mod normal cand omul n-are ce face se scarpina, eu m-am apucat sa le tai cubulete mici....)

MotanLaOale 1

22.07.2017, 20:17

Rocsi 1

22.07.2017, 20:42

Bun gemul de caise, bun!

RODIMUR 1

22.07.2017, 20:57

Clementina, dacă știam că nu se vor terciui caisele singure, le-aș fi pasat și eu, așa cum ai făcut tu...Important este că tăiate, întregi, pasate sau nu, au un gust foarte bun și ne vom bucura de ele, oricum...

RODIMUR 1

22.07.2017, 20:57

Mulțumesc frumos, Motănel!

RODIMUR 1

22.07.2017, 20:57

Mulțumesc frumos, Rocsi!

mihaelar63 1

23.07.2017, 00:07

Arata foarte apetisanta caisa intreaga Cu greu as rezista la una

RODIMUR 1

23.07.2017, 07:53

Mulțumesc, Mihaela! Sunt bune și la diferite dulciuri de casă, tocmai pentru că arată bine, pentru decor apetisant...

mirela0911 1

23.07.2017, 09:52

Tare bun si aromat e gemul!

RODIMUR 1

23.07.2017, 10:03

Da, Mirela, e adevărat... Mulțumesc frumos!

dantes 1

23.07.2017, 12:20

Bun!

RODIMUR 1

23.07.2017, 13:49

Mulțumesc frumos, Dante!

Rahela Velicu 1

23.07.2017, 19:06

RODIMUR 1

23.07.2017, 19:56

Mulțumesc, Mimi!

anca_rm 1

24.07.2017, 09:34

e gemul pe care il mananc cu placere , excelent

RODIMUR 1

24.07.2017, 11:12

Mulțumesc, Anca! E foarte bun, într-adevăr și util atunci când vrem să pavoazăm ceva dulce...

Gherca Daniela 1

24.07.2017, 22:01

Bun!

RODIMUR 1

24.07.2017, 22:14

Mulțumesc frumos, Daniela!

miki_a 1

25.07.2017, 09:21

Deosebit de bun!

RODIMUR 1

25.07.2017, 10:34

Mulțumesc frumos, Miki!

Ancutsa 1

25.07.2017, 12:50

Ce bun e!

RODIMUR 1

25.07.2017, 14:00

Mulțumesc frumos, Ancutsa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni