Gem de caise

de oanapl in Dulceata / Gem, 31 Mai 2017 | 7261 vizualizari

COMENTARII (12)

Ina 1

31.05.2017, 23:22

Este una din preferatele mele Din pacate n-am facut de ani buni, ca la noi nu mai rezista caisele-n pom , n-am mai avut de vreo 7 ani.
Nici mie nu-mi place foarte dulce si depinde mult si de cat de coapte sunt fructele .

mihaelar63 1

01.06.2017, 00:11

Delicios si aromat gemul de caise Si eu astept sa se coaca cam prin 15 , am un cais frumos

MotanLaOale 1

01.06.2017, 00:43

Bunica 1

01.06.2017, 07:07

Preferatul meu!

dantes 1

01.06.2017, 08:37

Bun!

CameliaR 1

01.06.2017, 10:07

Ce frumos arata!

miki_a 1

01.06.2017, 10:31

Buuuuun!

madi_marin 1

01.06.2017, 11:09

Foarte bun! Ne place mult!

oanapl 1

01.06.2017, 12:14

Multumesc! Da ,e foarte aromat gemul si ne place foarte mult! In curand facem altul!

Panacris 1

01.06.2017, 16:23

oanapl 1

01.06.2017, 19:21

Rocsi 1

04.06.2017, 21:12

Gemul de caise are un gust aparte!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni