Aluat:
Umplutura:
Glazura:
Decor:
Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
Intr-un castron incapator, punem margarina (trecuta un minut prin cuptorul cu microunde), zaharul, praful de sare, praful de copt, oul, esenta de rom, pudra de roscove.
Amestecam totul foarte bine, apoi incorporam faina proaspat cernuta pana obtinem un aluat ferm pe care il dam la rece pentru jumatate de ora.
Preparam umplutura: batem albusurile spuma cu praful de sare si zaharul vanilat si zaharul pudra. Adaugam apoi laptele praf, semintele de canepa, si caju macinat, iar la final incorporam grisul.
Scoatem aluatul de la rece. Tapetam tava cu hartie de copt, rupem bucati de marimea unei mingiute de ping-pong pe care le aplatizam pe masa de lucru, adaugam o lingurita de umplutura, apoi tragem capetele aluatului peste umplutura, dand astfel forma fursecurilor.
Dam tava la cuptor pentru 25 minute, folosim functia de coacere cu ventilatie.
Scoatem fursecurile din cuptor, le lasam la racit, apoi le ungem cu glazura (ciocolata amaruie topita la foc mic, in putina frisca vegetala lichida).
Decoram cu fluturasi si bombonele din zahar, lasam peste noapte sa se intareasca glazura si servim.
Pofta buna!