Fursecuri simple

de Valyvalentyna in Prajituri, 14 Mai 2014 | 3306 vizualizari

 

Foarte fragede si bune..!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina,
  • 4 oua,
  • 50 ml ulei,
  • 2 pliculete zahar vanilat,
  • un virf de cutit sare,
  • 1 esenta rom,
  • 1 esenta vanilie,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 200 gr zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri simple:

Separam albusul de galbenus si batem spuma albusurile cu sarea si adaugam zaharul in ploaie pina obtinem o bezea tare si lucioasa. Galbenusurile le amestecam cu zaharul vanilat, uleiul si esentele dupa care turnam compozitia peste bezea amestecind usor de jos in sus dupa care se adauga faina cu o lingura in ploaie la final adaugam coaja de portocala. Pregatim o tava tapetata cu hirtie de copt si formam fursecurile. Incingem cuptorul la 175 grade si bagam tava pt. 15 minute. Cand sunt gata lasam sa se raceasca si apoi le desfacem cu grija de pe hirtia de copt.

TIPS-URI

1

Se pot umple cu gem, fineti diferite creme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri simple" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiți sprițați