au fost foarte bune chiar si asa
Se freaca untul spuma cu zaharul apoi se pune galbenusul ,praful de copt,sarea si faina si se framanta bine apoi se lasa la rece 30 minute.
Se formeaza bilute rotunde si cu dosul lingurii de lemn se face o gaura in mijloc unde se pune gemul de caise sau capsuni. Se pun intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie si apoi se pun la cuptor se coc 15 minute.Se scot se pudreaza cu zahar praf,iar apoi cu o pensula umeda se sterge zaharul pudra pe de gem pt a arata mai bine,in schimb la mine nu a mai fost cazul
Sincer eu stiu unde am gresit nu am frecat bine untul cu zaharul si cred ca de acea nu au crescut. Nu trebuia sa se lasa in jos, ci aa creasca frumos, sa ramana cum e donutul. Asta e se mai intampla poate data viitoare,e prima data cand o fac,in schimb la gust sant foarte bune
Dintr-o portie mie mi-au iesit 20 bucati
Retata e luata de pe gourmandine-fursecuri Ovis Molis