Daca as avea mai mult timp liber, cu siguranta in fiecare saptamana as pregati fursecuri acasa pentru ca este micul meu dejun preferat alaturi de o cana de cafea. Cand zic biscuiti sau fursecuri, automat ma gandesc si la cafea, o cafea fara zahar pentru ca sunt dulci biscuitii :).
Mixam intr-un bol untul cu zaharul adaugand apoi ouale si treptat faina amestecata cu praful de copt si cu cacaoa.
Acoperim vasul cu folie alimentara si tinem la frigider aprox. o ora sau si mai mult daca timpul ne permite.
Scoatem vasul din frigider si cu o lingura luam din compozitie si fie formam in mana bile pe care le aplatizam, fie folosim o forma de gogosi in care punem compozitia pentru a avea fursecuri perfect rotunde. Eu am folosit doua forme de 8 si 9,5 cm.
Peste compozitia de fursecuri intinsa punem coji de fructe confiate si apasam cu varful degetelor sa intre usor in aluat.
Dam tava la cuptorul incins la 170 de grade timp de 15 minute.
Scoatem tava din cuptor si pudram fursecurile cu zahar pudra.