Fursecuri "Fulgi de zapada"

de La Ancuta in Prajituri, 30 Dec 2011 | 4763 vizualizari

 

Va aduc cu drag "fulgi de zapada", foarte buni si fragezi, iar daca aveti copilasi pot si ei sa participe la prepararea lor.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 300 g faina
  • 50 g amidon
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Fulgi de zapada":

Mixam untul moale pana devine spumos iar apoi adaugam zaharul pudra si vanilia si mixam pana se incorporeaza. Amestecam faina cu amidonul si o incorporam treptat in crema de unt.

Va rezulta un aluat putin lipicios din care vom forma bilute cu diametrul de ~1.5 cm. Asezam bilutele in tava tapetata cu hartie de copt, lasand putina distanta intre ele. Cu o furculita aplatizam bilutele.

Dam la cuptor, la foc potrivit timp de 10 minute. Fursecurile nu trebuie sa nu se rumeneasca. Scoatem din cuptor si le ningem cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Fulgi de zapada"" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
3 ani minunati de bucataras.ro - Briose in doua culori