Fursecuri fragede cu nuca

de susu in Prajituri, 26 Dec 2009 | 11984 vizualizari

COMENTARII (4)

danygospodina 1

27.12.2009, 14:08

Ha,ha, ha, Susule, eu am facut crapul umplut dupa reteta ta, din revista! Foarte bun! spor la postat retete, ca ai de unde! Si atat de frumos ornate!
P.S. Cat mergi pe bicicleta? Poti sa-i dai sfaturi lui Bucataras, e la dieta!

danygospodina 1

27.12.2009, 14:08

Era sa uit aplauzele!

Teo 1

27.12.2009, 20:16

mi-a placut si mie ce a iesit; repede ,bune la gust si tare frumusele.

susu 1

29.12.2009, 00:31

Multumesc fetelor pentru aprecieri. Am intrat sa mai postez cateva retete, cam tarziu e adevarat dar in limita timpului disponibil. Eu ma mentin. am 50 kg de cativa ani insa tot ce prepar dau sotului care spune ca il uratesc, ca eu nu mananc si ii dau lui sa-l ingras.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baclava