cate un martisor dulce pentru fiecare bucataras! Sa aveti o primavara insorita!! >:d
Mixam margarina cu nuca macinata si zaharul pana la omogenizare.
Adaugam praful de copt, zaharul aromat cu scortisoara, pudra de ghimbir si la final faina proaspat cernuta.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Umplem pistolul de fursecuri cu amestecul obtinut si formam discurile de aluat lasand ceva distanta intre ele.
Dam tava la copt pana se rumenesc fursecurile usor.
Le scoatem si le lasam la racit.
Ciocolata o rupem bucati, o topim la foc mic in 7-8 linguri de apa rece.
Glazuram fursecurile cu ciocolata topita, ajutandu-ne de o pensula din silicon, apoi asezam cate o jumatat de nuca drept decor pe fiecare prajiturica si presaram bombonele de zahar din loc in loc.
Lasam cel putin 1 ora sa se intareasca glazura si servim.
Pofta buna!