sa nu ma intrebati de ce daneze ca habar nu am ,reteta am vz la tv facuta de Martha Stewart
intr-un castron mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pina obtinem o crema foarte fina adaugam apoi galbenusurile pe rind mestecind dupa fiecare.in alt castron amestecam faina cu praful de copt si corn flour sau amidon un praf de sare acest amestec se incorporeaza in crema de unt .trebuie sa obtinem un aluat putin elastic si nelipicios .se intind foi de jumatate centimetru grosime din care taiem diferite forme sau doar cerculete insa nr lor trebuie sa fie par.formele taiate se desprind cu lama unui cutit si se pun in tava cu hirtie de copt.dam la cuptor la 175 grade .stati cu ochii pe ele cind devin putin aurii pe margini le scoateti .la fel din tava se scot cu lama unui cutit usurel sint tare fragile si se lasa la racit pe un gratar.intre timp se face siropul de ciocolata:margarina sau untul se pune la topit impreuna cu ciocolata se adauga frisca lichida si paharul de nessquik.siropul se lasa putin la racorit dupa care cu o lingurita se pune pe fiecare biscuit se lipesc unu cite unu avem grija ca cicolata sa curga pe margini sau rotim sandwich-ul de biscuit prin ciocolata si apoi ii rostogolim prin cocos.se lasa la fel pe gratar sau pe hirtie de bucatarie.pot fi tinuti in cutii de plastic sau metalice .acesti biscuiti pot fi lipiti si cu gem sau orice crema doriti.in una din bilele de aluat am pus putin colorant alimentar verde din care am facut braduti insa culoasrea nu a iesit cum am vrut.