Fursecuri cu unt de arahide

de roxana_simona in Dulciuri, 10 Iul 2016 | 3113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 210 g Faina
  • 2 linguri unt de arahide
  • 200 g zahăr
  • 100 g unt moale
  • 1 ou
  • 1 jumătate linguriţă bicarbonat
  • 1 jumătate linguriţă praf de copt
  • Esenţă de vanilie
  • 200 g de ciocolată
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt de arahide:

Punem untul, untul de arahide și zahărul și amestecăm bina.

Adăugăm oul și esenţa de vanilie si continuam sa amestecam.

Adăugăm faina, praful de copt și bicarbonatul.

Apoi adăugăm ciocolata, eu am luat două tablete de ciocolată simplă și le-am tăiat in cubulete.

Le facem bilute, le punem in tavă și le dăm la cuptor pt 15-20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

11.07.2016, 19:47

Ce bune sunt!

roxana_simona 1

14.07.2016, 21:55

multumesc

VanessaAli 1

16.07.2016, 13:40

Ce bunatati!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt de arahide