Fursecuri cu unt de arahide

de Anamaria Cook in Dulciuri, 11 Feb 2014 | 3016 vizualizari

 

Imi place untul de arahide la nebunie, iar fursecurile acestea au devenit preferatele mele mai ales pe frigul asta alaturi de o cana de ceai fierbinte.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 350 g faina
  • 4 lingurite unt de arahide
  • 2 oua
  • 125 g zahar
  • 125 g zahar brun
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt de arahide:

Puneti toate ingredientele intr-un vas incapator si stingeti bicarbonatul si praful de copt cu putina zeama de lamaie, apoi amestecati pana ce obtineti un aluat lipicios.

Tapetati o tava cu hartie de copt sau cu putin unt si un strat de faina si formati fursecurile cu un posh sau pur si simplu cu o lingurita.

Aveti grija cand formati fursecurile sa lasati distanta intre ele deoarece se vor extinde. Coaceti in cuptorul incins la 180 C pentru 3-5 minute sau pana devin usor aurii. Fursecurile trebuie sa fie inca moi cand le scoateti din cuptor, vor deveni crocante cand se vor racii.

POFTA BUNA!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

_Alina_ 1

12.02.2014, 09:15

Pushaa 1

12.02.2014, 13:17

foarte bune!!!

laura_n 1

14.02.2014, 19:16

mereu tot zic sa incerc untul de arahide in fursecuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti deliciosi