Fursecuri cu stafide

de Rocsi in Prajituri, 17 Feb 2010 | 5397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 pahare ulei
  • 3 pahara zahar pudra
  • 4 pahare faina
  • 1 praf copt
  • esenta vanilie
  • 1 esenta rom
  • coaja lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide:

Stafidele se pun la inmuiat in apa fierbinte ,esenta de rom si putin zahar.

Galbenusurile se bat cu zaharul .se pune uleiul trepatat ,apoi faina si praful de copt.

Albusurile se bat spuma si se adauga peste compozitia.

Se amesteca bine toate se adauga vanilia si coaja de lamaie si stafidele inmuiate.

se tapeteaza o tava cu fartie si se pun cu lingura in tava mai  mici sau mai mari cum doriti.

se dau la cuptorul incins.dupa ce le faceti pe toate le puneti intr-un bol si se acopera cu o folie..

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

ionix 1

17.02.2010, 20:50

bune.. asa le fac si eu

Rocsi 1

17.02.2010, 21:34

ma bucur k iti plac...sunt super...lea-m facut pentru prima data si mi-au placut mult...

Teo 1

18.02.2010, 12:10

tare frumusele si gustoase sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca si portocale