Fursecuri cu nuca semiluna

de epurasha2bb in Prajituri, 2 Sep 2010 | 12236 vizualizari

 

dupa reteta lui susu si cu ajutorul nepretuit al Micutei Deea :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g nuca
  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g unt
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca semiluna:

Untul moale se bate spuma cu oul si apoi se incorporeaza cate putin din faina amestecata cu zaharul pudra si ultima data se adauga si nuca macinata.se da aluatul format la rece cam 30 minute, apoi intindem o foaie pe masa pudrata cu faina si decupam semilune cu o forma de minitarta ondulata(eu le-am folosit pe cele primite de la Julie care-i plac Deei mult).

Se coc pe ambele parti si se pudreaza cu zahr cand s-au racit.

Sa tot mananci, mai ales cu un pahar de laptic alaturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca semiluna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

lia maria 1

08.09.2010, 10:46

LA MULTI ANI ! de ziua numelui

Julie 1

09.09.2010, 10:21

La multi ani!!

epurasha2bb 1

11.09.2010, 15:02

multumesc lia si julie! scuze de intarziere, stiti problemele mele cu computerul si cu netul si in plus am si racit toate 3.acum suntem mai bine un pic si am reusit dupa lupte seculare sa ma conectez.rds -ul asta e jalnic!!!! regret contractul cu ei! VA PUP

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si aroma de portocale