Fursecuri cu nuca

de MonaMimi in Dulciuri, 20 Dec 2012 | 5244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g zahar
  • 2 oua
  • 200 g unt
  • 200 g untura
  • 1 praf de copt
  • 1 ou pentru uns
  • 1 lamaie
  • 1 cana nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca:

Intr-un castron punem faina, untul, untura si amestecam bine. Adaugam apoi ouale, zaharul, praful de copt si coaja de lamaie razuita fin. Framantam pana devine un aluat fin circa 15 minute. Intindem aluatul pe masa de lucru decupam in formele dorite, ungem formele cu ou si le batem in nuca macinata, apoi coacem la foc potrivit 10-15 minute, depinde de cuptorul fiecaruia. Cand sunt gata trebuie sa fie putin aurii pe margini. Cand s-au racit le pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Floricele de iarna