Fursecuri cu ghimbir si scortisoara

de katty in Dulciuri, 4 Ian 2016 | 4410 vizualizari

 

Putem sa mai pastram in casa aroma de Sarbatoare, nu ? Mai ales ca abia acum ninge.

 

INGREDIENTE

  • 170 gr unt
  • 120 gr zahar brun
  • 80 gr melasa
  • 1 ou mare
  • un praf de sare
  • scortisoara pudra
  • ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • faina (300-350 gr)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ghimbir si scortisoara:

Mixam bine untul cu zaharul,sare,  melasa si oul.Adaugam scortisoara, ghimbirul si 100 gr faina amestecata cu bicarbonatl. Adaugam cate putina faina pana obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini(aproximativ 350 gr faina in total).
Din aluat facem bulute aproximativ egale, pe care le aplatizam usor si le punem in tava pastrand distanta intre ele. Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ghimbir si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

04.01.2016, 19:09

MotanLaOale 1

05.01.2016, 09:55

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu ricotta si stafide