De-li-cioa-se! Am zis bine? :))) Serios acum...le recomand cu drag! Eu am avut o ciocolata alba umpluta cu pasta de migdale...dar voi puteti alege ce doriti....poate una care se topeste mult mai frumos.
Din aceasta compozitie ne iese o tava plina de fursecuri.
Untul rece dar moale( eu l-am dat pe razatoare) se mixeaza cu zaharul si vanilia 3 minute, se adauga oul si galbenusul si se mixeaza in continuare apoi se pune si smantana.
Faina cernuta impreuna cu praful de sare, otetul, zeama de lamaie si praful de copt se pun intr-un vas. Cand este gata compozitia de unt si zahar se adauga peste cea de faina si se framanta aluatul, va ramane destul de molicel si lipicios, dar nu va faceti griji asa si trebuie sa arate. Cu mana infainata formam mingiutele, le asezam in tava, le presam usor si punem ciocolata taiata si merisoarele dupa inspiratie.
Coacem fursecurile in jur de 20 de minute la 180 de grade.
Sper sa va placa!
1
Puteti lasa aluatul 30 de minute la rece daca doriti