Frittata fina cu legume de vara

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2014 | 4393 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

04.06.2014, 11:43

buna buna

anca_rm 1

04.06.2014, 11:44

ce bine arata , si ce aroma trebuie sa aiba , o idee pentru micul dejun de weekend

cristeena20 1

04.06.2014, 11:55

super buna!!1

Sylvia 1

04.06.2014, 12:12

o fac in zeci de combinatii ma bucur ca va place

cristeena20 1

04.06.2014, 12:55

tocmai am mancat un brunch la fel mersi de idee

kukibella 1

04.06.2014, 13:21

Corinuta 1

04.06.2014, 13:42

Foarte fain arata!

Sylvia 1

04.06.2014, 13:49

Cris sa iti fie de bine

Sylvia 1

04.06.2014, 13:49

mie ce imi mai place f tare la brunch sunt tartinele calde cu branza felii de paine intregrala cu cascaval bagate la cuptor sub grill 2-5 minute si apoi cu rosii si busuioc

mamaieelena 1

04.06.2014, 14:21

foarte bun si arata bine rau

Luckycake 1

04.06.2014, 15:00

Si noua ne place frittata

simona72 1

04.06.2014, 18:00

Rocsi 1

04.06.2014, 19:16

Ce bine arata

T I M E A 1

04.06.2014, 19:24

si mie imi place

MOKUSKA 1

04.06.2014, 20:42

simonacallas 1

05.06.2014, 05:43

Ce-mi place cand vad asa simfonie de culori in farfurie

Merisor 1

05.06.2014, 13:46

Vai cat de bine arata, ce culori!

mihaelar63 1

10.06.2014, 16:10

Ma ispitesti Daca din greseala servesc ceva de dieta ))

Xandrinne 1

30.12.2014, 10:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu spanac si ciuperci