Frittata ca la ţară

de portiadelumina in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2014 | 5175 vizualizari

COMENTARII (75)

portiadelumina 1

06.05.2014, 14:57

Nu,Cris, eu ziceam să-ţi cumperi ingredientele, că uite, reţetă ai

portiadelumina 1

06.05.2014, 14:57

Mulţumesc, Bianca!

simona72 1

06.05.2014, 14:59

Padre, imi aduci aminte de copilarie!!!

portiadelumina 1

06.05.2014, 15:03

Simona, te referi la inocenţa mea, ori la ce am gătit. Mulţumesc!

Constelatialeu 1

06.05.2014, 17:46

Padre ce facusi,te-ai fript

portiadelumina 1

06.05.2014, 17:50

Cleme, când eşti pe fugă, improvizezi, şi, după cum vezi, uneori ies şi improvizaţiile.

Satisfyyourcravings 1

06.05.2014, 18:49

Asa fritatta sa tot mananci!

portiadelumina 1

06.05.2014, 18:55

Adriana, dacă spui asta tu, care găteşti ca pentru revistă, atunci înseamnă că n-am greşit cu nimic că am postat "experienţa" mea de azi. Mulţumesc!

Rocsi 1

06.05.2014, 19:22

simonacallas 1

06.05.2014, 19:37

Ce bine arata, Padre! E o experienta foarte gustoasa, parol!

portiadelumina 1

06.05.2014, 20:56

Mulţumesc, Rocsi!

portiadelumina 1

06.05.2014, 20:57

Simona, da, a fost o experienţă ce a încântat papilele gustative, chiar dacă, aşa cum vezi, lentila aparatului nu a prins şi savoarea. Mulţumesc!

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:03

Ca la tara e cea mai buna!

laura_n 1

07.05.2014, 13:13

vaaai de mine! ne-ati terminat, Padre! ))
cod de bale, cod de bale ))

Valclaudia 1

12.05.2014, 06:46

Heeeei,nici macar miros de mancare gatita de Padre nu mi-ati lasat si mie!?!???

portiadelumina 1

12.05.2014, 07:11

Alina, da, că aşa m-am făcut mare.

portiadelumina 1

12.05.2014, 07:11

Laura

portiadelumina 1

12.05.2014, 07:12

Claudia, nu cred că s-a înghesuit careva, că toată lumea e la dietă.

diaconta 1

12.05.2014, 16:22

" Dar, pentru literatura culinară, încă nestricată de cuvinte nepotrivite" )))))))
Padre,ai mai avut vreme de literatura langa bunaciunea asta? ))))
Bag seama ca ti-a fost cam frica ca te alunga de pe site ))))))

portiadelumina 1

12.05.2014, 16:41

Die, văd că tu ai citit şi ce am scris, că de obicei aici lumea se uită doar la poze, fără să vadă reţeta. Ei, cum eu la poze nu-s priceput, corectez cu scrisul, chit că stric uneori bucătăria cu vorba mea multă.
Mie frică?

diaconta 1

13.05.2014, 21:30

Da,eu mai fac lucruri la care nu te astepti
Daca nu ti-e frica,m-am linistit,ca venisem sa te consolez ))))))

Sylvia 1

15.05.2014, 19:43

foarte frumos reteta si foarte frumos scris , as manca la orice ora mai ales cu carnaciori romanesti, la asa bunatate caloriile nu conteaza

portiadelumina 1

15.05.2014, 20:10

Silvia, după cum cred că ai văzut, eu sunt nebucătarul site-ului, , ceea ce nu mă opreşte în a veni aici cu câte un cuvânt bun, vesel deseori şi, pentru a nu ieşi din specificul paginii, chiar cu câte o reţetă din asta, ca de la ţară, cum deseori spun eu.
Mulţumesc pentru trecerea prin bomba mea calorică.

babi5 1

23.05.2014, 17:16

Tare buna

Adele 1

27.08.2014, 13:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii