Frittata

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2016 | 4514 vizualizari

 

Sincera sa fiu imi place mai mult decat omleta noastra clasica :)

 

INGREDIENTE


    • 6 oua
    • 1 ceapa mare
    • 2 ardei
    • 1 carnat
    • 3-4 rondele de vanata
    • 2 rosii
    • 30 g unt
    • sare
    • piper
    • ardei boia
    • patrunjel
    • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata:

Mai intai taiem toate legumele si carnatul in rondele. Amestecam ceapa cu ardeiul, cu vanata tocata si cu carnatul si le punem la calit in untul topit. Lasam 7-8 minute sa se inmoaie bine.

Ouale le batem bine si adaugam compozitia cu carnat si legume calite. Adaugam sare, piper,ardei boia, busuioc si patrunjel verde tocat marunt.

Ungem tava cu ulei, eu am folosit o forma de tarta ca nu am avut alta tava mai mica. Turnam compozitia in tava si adaugam desupra rosiile taiate rondele.

Dam la cuptor pentru 20 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga orice legume aveti.

2

Se poate adauga si branza sau cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu crenvursti