Fritatta cu verdeturi la cuptor

de lira in Vegan / Raw vegan, 11 Iul 2010 | 7078 vizualizari

 

Frittata este o versiune italiana a omletei care contine, in cele mai multe cazuri, cartofi

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 5 oua
  • 100 g branza de oi
  • patrunjel
  • oregano proaspat
  • cateva fire de hasme, cine nu are e ok si ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu verdeturi la cuptor:

Cartofii se feliaza foarte subtire, cine vrea poate sa ii dea pe razatoare, dar mie mi s-a parut ca arata mai bine felii.

Se toaca patrunjelul si hasmele, frunzele de oregano se desprind de pe tulpina deoarece este destul de lemnoasa. Se pun cartofii intr-o oala cu apa clocotita cu sare si se lasa 2 minute , dupa care se pun la scurs.
Intr-un bol se bat ouale, se adauga verdeturile, branza si cartofii, se condimenteaza si se amesteca. Se unge o forma de tarta cu ulei, se toarna compozitia, se rade cascaval deasupra si se da la cuptor pt 40-50 minute la foc moderat

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu verdeturi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salată orientală cu dressing din busuioc