Fritata cu cartofi si sunca

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2010 | 6384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi fierti in coaja
  • 6 oua
  • 200 g mozzarella
  • 150 g sunca taiata cubulete
  • 2 buc. ceapa verde
  • sare si piper,
  • boia dulce -dupa gust
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritata cu cartofi si sunca:

Curatam cartofii, ii taiem cuburi. Tocam ceapa, apoi taiem mozzarella cuburi.

Calim putin ceapa si adaugam cartofii, sunca si mozzarella. Batem ouale, potrivim de sare si piper si le turnam in tigaia cu ceapa, cartofi, sunca si mozzarella. Putem pune putina boia dulce peste compozitie.

Se omogenizeaza totul bine si se lasa la foc mic cam 5 minute, pana cand se leaga ouale, dupa care se garniseste cu branza rasa si se baga la cuptorul incins. Cand branza incepe sa se topeasca, preparatul se scoate pe o farfurie si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritata cu cartofi si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu