Friptura tiganeasca

de Mitinita in Porc, 3 Dec 2011 | 7706 vizualizari

 

Am ochit de ceva vreme la Bucatarasele Vesele friptura tiganeasca,mancasem eu in Ungaria si mi-a placut mult de tot,dar nu reuseam eu sa descopar cum se facea,stiam ca are gust de usturoi,dar parca nu era un simplu mujdei deasupra. Si asa am aflat de la Leila secretul,se marineaza in lapte si usturoi!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 4 catei mari de usturoi pisati
  • 300 ml de lapte
  • boia de ardei
  • maghiran Kotanyi
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura tiganeasca:

 

Se taie ceafa de porc in felii si se pune la marinat peste noapte in lapte si usturoi. Bucatile de carne sa fie acoperite cu lapte.

A doua zi,se sterge carnea cu prosoape absorbante de unica folosintese si se adauga condimentele.

Se pun bucatile de carne in tava. Cand s-au rumenit pe amandoua partile se adauga apa calda in tava.

Se tin la cuptor si se mai adauga apa daca este necesar.

Se servesc cu garnitura de orez.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura tiganeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Bucataras Monica 1

30.04.2013, 15:06

interesanta si rapida si fara ingrediente multe si cred ca este gustoasa rau

kukibella 1

04.06.2013, 15:57

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 12:26

grozava friptura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de primavara ploioasa