Friptura la gratar

de mihaelaM in Pui, 21 Mai 2011 | 3192 vizualizari

 

Noi la bloc nu prea facem gratar asa ca daca tot am dat o fuga pana la tara hai pe gratar))))))))am facut noi mai multe,mici carne de porc dar au navalit turcii)))))abia abia am prins si eu ceva pt voi))))

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe mari
  • sare
  • piper alb
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 frunze dafin
  • 1cana vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la gratar:

Pulpele o data dezghetate le-am parlit si le-am spalat bine.

Intr-o punga care se inchide etans am pus pulpele taiate in 2 iar peste ele am adaugat condimentele (usturoiul l-am taiat marunt)impreuna cu vinul si le-am pus in frigider pana a2 a zi.

A doua zi le-am scos din punga si le-am pus direct pe gratar, de fapt nu eu, ci sotul, ca el le-a facut, eu doar le-am condimentat.

Le-a intors pe o parte si pe alta pana ce au fost gata.

Foarte bune, fragede, incercati si o sa vedeti cat de bune sunt.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat